• 3e clubwedstrijd dd. 27-05-2017

  Het lange weekend van Hemelvaart werd als schitterend aangekondigd. Aan zon geen gebrek voor de derde wedstrijd. Een grote delegatie jongeren van Go-Sailing op trainingskamp nam deel aan de wedstrijd voor de optimisten.

  De wind was niet zo constant als de zon en wisselde regelmatig van richting en kracht.

  Zo vaarden de optimisten 5 korte en gevarieerde reeksen. De eerste twee werden gewonnen door Matts Keesman. Cloé Jourdain nam de derde voor haar rekening. De twee laatste waren voor Ward Maes. In de rangschikking gaat Cloé door regelmaat Ward voor. Zij worden gevolgd door Joppe Schoonbaert die hierdoor de leiding neemt in het algemeen klassement van de WOS.

  In de wedstrijd voor diverse klassen ontbraken alle koplopers in het klassement. De deelnemers namen wel een pauze tijdens de derde reeks van de optimisten. Christophe Vakaet won de 2e en 3e reeks. De eerste ging naar Maxime De Bie en Bjarne Deram won de vierde reeks. In het algemeen klassement zijn er geen wijzigingen in de top.

  De volgende wedstrijd komt er aan op 10 juni.

  De uitslag van onze 3e clubwedstrijd vind u HIER.

  De tussenstand na 3 clubwedstrijden kan HIER vinden.

  Het bestuur

 • Watersportdag 2017 !

   

  Na een geslaagde SFO op zaterdag was het jongerenteam weer aanwezig op zondag om de watersportdag mee te verzekeren van een goede afloop. 
  Het bleek een lange zeer drukke dag te worden.
  De wind zat goed, de temperatuur eerder aan de lage kant. De opkomst super en fullhouse. 
  Zowel canoying, kajakken, SUP en het zeilen draaide de ganse dag door op volle toeren. 
  De sfeer was uitstekend en alle bezoekers keerden voldaan en tevreden huiswaarts. 
  Met dank aan ieder die deze dag tot een geslaagde watersportdag maakten.
   
   
  Het Bestuur.
   
 • Sailing For Ostend 2017

  Op de eerste zaterdag van mei voelde het weer toch verrassend fris aan spijt de mooi opgekomen zon. Drieëntwintig zeilertjes begonnen aan de wedstrijd. voor 5 geplande reeksen. Na drie gevaren reeksen in de voormiddag bij een gepast leuk windje en dus ideaal weertje kwam de wind fors opzetten in de namiddag. Vele zeilertjes moesten dan ook vroegtijdig afhaken in deze tweede wedstrijd van de Vyf - Cup. De goede organisatie door Olivier Grandjean kon immers op het weer geen invloed uitoefenen.

  Het werd een sportieve wedstrijd, in goede banen geleid door Daniël & Rosita, als wedstrijdleiding. Hen en alle andere medewerkers voor en achter de schermen zeggen wij hierbij dank U wel.

  Anders Bultynck, lid van WOS, vorig jaar nog derde na zijn zus Ingeborg liet er geen twijfel over bestaan dat hij het wilde halen op zijn vertrouwde Spuikom. Hij ging dan ook bij de middagpauze rusten met 3 gewonnen reeksen voor Fréderique Van Eupen van CVVB. Na de pauze nam deze jongedame de resterende twee reeksen voor haar rekening, jawel voor Anders. De nummers 1 en 2 waren hierbij vlug bekend. De derde podiumplaats ging naar Andreas Keppens, eveneens lid van WOS. De verdere ereplaatsen 4 en 5 werden ingevuld door Cléo Jourdain, eveneens van CVVB en Margaux Keppens van de WOS. Zo konden drie beloftevolle meisjes finishen in de top 5 . Alle ereplaatsen werden ingenomen door leden van het trainingsteam Go-Sailing geanimeerd door André Wilmet, die wij van harte proficiat wensen.

  Met de felicitaties van de club voor de eerste drie met bijpassende beker en een gesponsorde prijs voor iedereen kon de namiddag vroeg worden afgesloten.

  De volledige uitslag kan u HIER terugvinden.

  Het bestuur.