• 6e Clubwedstrijd dd. 29/07/2017

  Na het uitstel van de vijfde wedstrijd begin juli wegens echt te veel wind werd het uitkijken naar de voortzetting van het kampioenschap op 29 juli.

  Het weer zag er niet zo schitterend uit, getuige de stevige plensbuien s' avonds, maar er waren een tiental gegadigden in deze vakantietijd om vijf korte reeksen te varen.

  De optimisten waren met vijf. Het waren meestal jonge beginners, die hun eerste stappen zetten in het competitievaren. Arthur Valcke, met meer ervaring, won zijn vijf gevaren reeksen. In het algemeen klassement nadert hij dicht bij Joppe Schoonbaert.

  Paul Goossens won, als outsider alle vier zijn gevaren reeksen. Om de tweede plaats ging het er spannend aan toe. Frederik Valcke werd tweede in de eerste twee reeksen en Christophe Vakaet verzekerde zich van een goede uitgangspositie door tweede te finishen in de derde en vierde reeks. Uiteindelijk werd het pleit beslecht in het voordeel van Frederik, die de vijfde reeks won. Christophe werd derde en Luc Vermeesch met Emmanuel  op 420 sloten de rij.

  In het algemeen klassement zijn er weinig veranderingen aan de top. De top drie namelijk Philippe Carlier, Christophe Vakaet en Luc Vermeesch blijven ongewijzigd. Frederik Valcke komt wel dichterbij sluipen.

  Met nog vier, hopelijk bij goed weer, te varen wedstrijden zit er nog spanning in.

  De volgende wedstrijd komt er aan op 12 augustus.

  ​De uitslag vind u via volgende link: /admin/resources/kopie-van-clw06n5-uitslag-1.xls

  ​De tussenstand na 6 clubwedstrijden vind u hier via deze link: /admin/resources/kopie-van-clj17n06-tussen.xls

  Het bestuur.